Skip to main content

Teater: 50 farlige ting - som alle børn bør prøve!

11. februar 2024

Har du nogensinde slikket på et 9 volts batteri? Løftet låget på popcornene, når de popper? Aldrig nogensinde? Så er denne forestilling for dig! Forestillingen undersøger alt det, voksne normalt advarer deres børn imod og det kan opleves på Nødebo Kro, Søndag den 25. Februar kl. 14.00.

Få en fantastisk oplevelse sammen med dine børn eller børnebørn, og lad jer rive med af børneforestilling “50 farlige ting (alle børn bør prøve)”.Vi lover spænding og ballade - og måske en udfordring eller to til de modige. I en tid hvor der ofte tales om curlingforældre og -børn, bevæger denne forestilling sig i modsatte retning.

“50 farlige ting (alle børn bør prøve)” bygger på bogen af samme navn af Julie Spielger og Gever Tulley og er skabt af Forschungstheater
ved Fundustheater i Hamborg. De danske rettigheder er købt af Live Art Danmark. På scenen er to af følgende spillere Katrine Leth Nielsen, Gleen Ziquer, Henrik Vestergaard eller Daniel Norback.

Forestillingen, der er anbefalet for børn fra 4 år, udforsker det farlige og forbudte, men ikke mindst lærer den os, hvordan vi gør alle disse ting mindre farlige, og hvordan vi passer på os selv. Pædagogik blandes med sjov, teater og viden fra fysik og kemi.

Kom i god tid, for inden selve forestillingen kan du være med til et nervepirrende bombeeksperiment, hvor vi undersøger hvor eksplosive to helt almindelige ting fra dit køkken kan være.

Forestillingen varer 45 min. Billetterne koster 80 kr. for børn og 140 kr. for voksne inkl. gebyr og sælges i forsalg på www.noedebo-kro.dk indtil 24 timer før start. Resterende billetter sælges ved indgangen. Medlemsbilletter til 110 kr. for voksne sælges kun i forsalg. Gratis med årskort.

Lyt til netradio