Skip to main content

humleborgjazzkanalenHistorien om Fredensborg Lokalradio - Radio Humleborg

Radio Humleborg startede i 1988 som en lokalradio i Fredensborg-Humlebæk kommune. Radioen har gennem sit virke været med til at præge den lokale debat.

Radio Humleborg er for hele familien, hvilket også kan ses af vores varierede programudvalg. Det spænder fra ungdomsprogrammer til politiske debatudsendelser.

Frivillige og ulønnede medarbejdere har gennem årene skabt en god lokalradio, som via lokale sponsorer bringer lokalt stof direkte ind i borgernes stuer.

Radio Humleborg er i dag mere end en lokalradio. I slutningen af 90´erne lancerede vi denne hjemmeside for radioen, en hjemmeside som i løbet af kort tid har udviklet sig til en lokal informationsportal, der samarbejder med de lokale trykte medier, kommunen og andre interessegrupper. 

Ved kommunesammenlægningen af Fredensborg-Humlebæk Kommune og Karlebo Kommune til Fredensborg Kommune i 06/07, valgte Radio Humleborg at ændre navnet til Fredensborg Lokalradio - Radio Humleborg

Radio Humleborg sender en bred vifte af musikudsendelser og programmer med lokalt nyhedsstof. Vi samarbejder med en række foreninger og organisationer i kommunen og bringer reportager fra et væld af arrangementer og begivenheder. Flere af vores indslag kan desuden aflyttets her på vores hjemmeside, ved at klikke i menuen hvor der står Podcast. Radio Humleoborg kan aflyttets på FM 104,3 MHz, på DAB+ i Nordsjælland fra Nivå sendenettet og på nettet enten på en netradio, en app eller andet der kan modtage netradiosignalet.

I 2014 indgik vi et samarbejde med Foreningen Jazzkanalen, der ligeledes sender lokalradio i Fredensborg Kommune. Jazzkanalen sender Jazzradio mandag kl. 11-18 samt tirsdag til fredag kl. 12-18 på samme FM frekvens som os. Søger du mere om Jazzkanalen så besøg www.jazzkanalen.dk 

Vi  bor centralt i Fredensborg, hvor du altid er velkommen til at kikke ind. ( Der er kaffe på kanden....!)

Bestyrelse

Foreningen Radio Humleborgs bestyrelse består af:

Formand Kurt Kammersgaaard
Bogholder Ole Holde
Bestyrelsesmedlem Daniel Jørgensen

Vedtægter

Læs vores vedtægter her (pdf fil)

Kontaktoplysninger

Fredensborg Lokalradio - Radio Humleborg
"Gasværket"
Nørredamsvej 18
3480 Fredensborg
tlf.4847 5900
E-mail. radio <AT> humleborg.dk 

 

 

  • Læst: 41667
Lyt til netradio