Skip to main content

Støtteforening

Radio Humleborg har nu været i luften i over 30 år, og er blevet kendt som en rigtig god lokalradio i Fredensborg kommune, hvor den har været til stor gavn og glæde for lokalbefolkningen på vor egn.

Radio Humleborgs støtteforening " Lyden " har brug for økonomisk opbakning fra lokalbefolkningen, for at skabe det økonomiske grundlag for lokalradiodriften i Fredensborg kommune.

Lyden laver forskellige arrangementer i årets løb. Siden 1997 har vi, som Fredensborg Jazzklub, haft stor succes med hyggelig traditionel jazz i Fredensborg Bio. Disse jazzarrangementer er i 2009 flyttet til Festsalen i Fredensborghusene, og arrangementerne trækker mange danseglade nordsjællændere, hvilket betyder at der ofte bliver hurtigt udsolgt. Læs mere under jazzklubben på www.humleborg.dk

Støttemedlemmer og en god økonomi er nødvendig for at lave nogle gode, spændende og underholdende programmer, med og om lokalbefolkningen i vort område.

Som formand for støtteforeningen vil jeg gerne opfordre radioens lyttere til at melde sig ind i " Lyden ", for uden penge er det umuligt at drive en professionel lokalradio. Vi kalder det "lokal radio-licens".

Et medlemskab af " Lyden " koster kun 50 kr. for enkelt medlem, og 80 kr. for husstands medlemskab. Foreninger og virksomheder betaler 250,- kr. årligt.

Kontakt støtteforeningens formand Ole Holde på adresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - for yderligere info.

Lydens bestyrelse: Daniel Jørgensen, Ole Holde; Poul Blæsbjerg, Lone Holde og John Macko.

  • Læst: 77977
Lyt til netradio