Skip to main content

5 områder it-kriminalitet vokser på

Cyberkriminalitet udvikler sig konstant, og lige nu er der 5 tendenser, der dominerer, og som vi alle bør være opmærksomme på, fortæller IT sikkerhedsekspert Leif Jensen hos ESET Nordics og vært på CyberVejret, som vi bringer på Radio Humleborg.

Læs videre

  • Læst: 38

Åbne offentlige netværk kan spore dig

Det er blevet mere reglen end undtagelsen, at alt lige fra cafeen til indkøbscentret tilbyder deres brugere adgang til gratis WiFi, og det er populært. Men det kan give problemer, for de åbne netværk udgør både en sikkerhedsrisiko, og så kan de bruges til overvåge dig med.

Læs videre

  • Læst: 57

Skolestart: Giv dit barn en it-sikker start på skolen

Over hele landet starter børn i disse dage i skolen, mange skal for første gang have en computer, og dermed udsættes for de utallige trusler, der findes på internettet. IT-sikkerhedsekspert Leif Jensen har 7 gode råd til, hvordan du bedst sikrer dine børn og deres identitet online

Læs videre

  • Læst: 79

10 gode råd til it-sikker sommerferie

Det er svært nok at holde de it-kriminelle fra døren til hverdag, hjemme i vante omgivelser. Når ferien så banker på, og vores fokus rettes mod mange nye oplevelser og indtryk, så ryger paraderne desværre noget ned.

Læs videre

  • Læst: 164

Cybervejret: Sådan spotter du falske apps

Du hører om det ofte: apps, der stjæler oplysninger fra brugerne, som spreder malware, eller som måske overvåger brugeren. Den slags apps findes både som spil, crypto wallets, fitness apps og meget mere, og fælles for alle er, at de udgiver sig for at være ét, men gør noget helt andet, fortæller Leif Jensen fra CyberVejret.

Læs videre

  • Læst: 220
Lyt til netradio