Skip to main content

Mettes Mix

Mettes- Mix er både radio og TV. Mette Hoffmeyer var i slut 80'erne radiovært på Power Fm, som sendte på den sjællandske Sydkyst. Programmet hed Mettes- Mix, og det gør det stadig 30 år efter, hvor det bl.a. sendes på Radio Humleborg.

Mette's musikalske hjerte ligger i disco- musikken, med hang til seje dance- remix og enkelte nyere numre sniger sig også ind i programmerne. Fællesnævneren er happy hour- lyd, når hun, som din musikkaptajn, er i studiet og køre med mixerpulten. Mettes- Mix er også et TV- program med 30- års jubilæum. Gennem årene har mange musikerne, tekstforfattere og gæster med noget på hjertet været på besøg på TV.

Mette har i flere årtier været en velkendt professionel speaker og indtalt både kommercielle/ikke- kommercielle radio- og TV- spots, programindtalinger, voice response, teasere m.v. til både indenlandske- og udenlandske kunder.

Mette- Mix har med sin mangeårige baggrund i mediebranchen arbejdet for flere produktionsselskaber bl.a. som tilrettelægger, producer, journalist, produktionsleder og har bl.a. i eget produktionsselskab produceret til TV2 Zulu og været vært og programchef på den gamle Kanal København TV- station.

Mettes- Mix- et legendarisk program, og nok DK's ældste med samme koncept og vært gennem 30 år.

Du kan høre Mettes Mix på Radio Humleborg lørdag kl. 17-18 

  • Læst: 31682
Lyt til netradio