Skip to main content

DeLuxe Dans indtager Fredensborg Bibliotekerne

28. januar 2013

I vinterferien kan børn i hele Fredensborg Kommune få afløb for deres indre Medina, når danseforeningen DeLuxe Dans underviser i dans på både Fredensborg, Humlebæk og Nivå Bibliotek.

 

Danserne fra DeLuxe Dans får en travl dag den 12. februar. På én og samme dag vil de stille op på både Fredensborg Bibliotek, Humlebæk Bibliotek og Nivå Bibliotek og Medborgercenter.

Hvert sted vil de give fem kvarters danseinstruktion for fuld udblæsning for de 9-12-årige. Og det er ikke folkedans eller slowfox eleverne bliver udsat for, men mere den type dans, som målgruppen hver dag ser i musikvideoer med Medina og Lady Gaga. 

Løjerne starter på Nivå Bibliotek og Medborgercenter fra klokken 10-11.15. Derefter sætter danserne sig i en bil til Fredensborg Bibliotek, hvor arrangementet starter klokken 12.30 og slutter klokken 13.45. Klokken 14.30 er det så Humlebæk Biblioteks tur, hvor dagen slutter klokken 15.45.

”Vi havde DeLuxe Dans ude til et arrangement på Fredensborg Bibliotek i efterårsferien, og det var så fantastisk, at det måtte vi bare gentage så hurtigt som muligt,” siger børnebibliotekar Anita Hartelius.

Der er kun plads til 15 børn på hvert hold, så det er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Det er gratis og kan ske på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Det sker eller på et af kommunens fire biblioteker.

Yderligere information:
Anita Hartelius, tlf. 7256 2461, email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lyt til netradio