Skip to main content

Venstre på jagt efter ny Borgmesterkandidat

26. september 2012

På et byrådsgruppe møde søndag, har Venstres gruppeformand, Carsten Wulff, meddelt at han ikke genopstiller som borgmesterkandidat ved det kommende kommunevalg.

Det har været en svær beslutning. Man går jo ind i politik for at få indflydelse. Jeg har gerne ville stå i spidsen for Venstre – og helst som borgmester.

Det var et fjernt mål, da jeg meldte mig ind i partiet tilbage i 1981, men det kom jo tættere på med tiden. Det har været nogle gode og interessante år som gruppeformand og 2. Viceborgmester. Det har især været tilfredsstillende at vi den periode har undgået skattestigninger, samtidig med at vi har udviklet kommunen.

„Beslutningen om ikke at genopstille blev endegyldigt taget i sommer.

Det har således intet at gøre med det uskønne forløb, der har været omkring budgetforliget for 2013, selvom det naturligvis er skuffende, at vi ikke benyttede en gylden mulighed for at nedsætte ejendomsskatterne med statstilskud“.

Det er arbejdet som Salgs –og Marketingdirektør i det islandske IT firma, LS Retail, der sætter en midlertidig stopper for den politiske karriere.

Jeg er blevet bedt om at drive en række projekter i mit firma. Vi er vokset fra 35 medarbejdere i 2009 til 100 i år, og vi regner med at blive 130 inden udgangen af 2013. De spændende udfordringer, jeg står overfor på mit arbejde, er ikke foreneligt med at skulle være Venstres frontfigur i den kommende valgkamp.

Vi så ved valgkampen i 2009, at især Socialdemokraterne brugte meget tid på at diskutere mit arbejde.

 Venstres valgkamp skal handle om politik, og de udfordringer kommunen står overfor – specielt udfordringerne med de høje og stigende ejendomsskatter.“ 

Men de politiske modstandere skal ikke glæde sig for tidligt. Carsten Wulff genopstiller som byrådsmedlem ved det kommende valg.

 

Jeg håber på at blive genvalgt – byrådet har brug for en stærk stemme fra Fredensborg i en tid, hvor udviklingen går udenom Fredensborg og Asminderød“

{jcomments on}

 

 

Lyt til netradio