Skip to main content

Nytårs-promenadekoncert i Nivå med Copenhagen Phil og Annette Heick

20. november 2023

Copenhagen Phil lader champagnepropperne springe på festligste vis, når de den 9. januar 2024 i NKK-Hallen, sammen med tilskuerne ønsker godt nytår. I år i selskab med Annette Heick og velkendte klassiske toner fra de legendariske BBC Promenadekoncerter, Broadwayhits af jazz- og musicalkomponisten George Gershwin – og naturligvis også de største wienerkomponister.

Publikum kan se frem til en koncert med pomp og pragt – og til at synge med på de udødelige Land of Hope and Glory, Auld Lang Syne og Rule Britannia.

BBC’s berømte Promenadekoncerter er en kendt og elsket engelsk tradition, som år efter år fejrer musikken på festligste manér ved en af verdens største musikbegivenheder. Koncerter med forrygende musik, fremragende solister og et feststemt publikum, der i den grad har sat den klassiske musik på det musikalske verdenskort.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til nytårskoncerten med et veloplagt og feststemt Copenhagen Phil på scenen under ledelse af den unge britiske dirigent Joel Sandelson.

Koncerten varer ca. halvanden time og begynder kl. 19.30.
Koncerten holdes i NKK-Hallen i Nivå, Niverødvej 38

Billetsalg: https://copenhagenphil.dk/koncerter/nytrs-promenadekoncert-3/

Lyt til netradio