Skip to main content

Frivillighedens festdag

8. november 2013

Fredensborg Kommune hædrede ledere og foreninger ved uddeling af Fritidslederprisen og Foreningsprisen

 

 

Fredensborg Kommune hædrede ledere og foreninger ved uddeling af Fritidslederprisen og Foreningsprisen

 

Der var flot fremmøde i Rådhuskælderen ved uddelingen af Kommunens Foreningspris, der gik til Humlebæk Roklub samt Kommunens Fritidslederpris, der gik til Steen Holm Søholm 4H.

 

Til Kommunens foreningspris var følgende foreninger indstillet:

Foreningen for Kulturelle Projekter, Nivå Kajakklub, Humlebæk Roklub, Kokkedal Lokal Fodbold og Teater La Vie

Formanden for Fritids og Erhvervsudvalget, Per Frost Henriksen, gave Humlebæk Roklub følgende ord med på vejen:

”I indstillingen hedder det, at klubben er en forening der i hele sin 54-årige levetid har fokuseret på at medlemmer, ud over at dyrke motion, også indgår i arbejdet med at drive klubben i forskellige udvalg.

Ud over det sportslige, forventes det at medlemmer deltager i halvårlige arbejdsdage samt rengøringsvagter.

Alle er ulønnede.

Igennem mange år har klubben bakket op om kommunens arrangementer, såvel hvad angår Sommersjov som andre aktivitetsarrangementer.

Sammen med Humlebæk Dagcenter har klubben siden 2012 haft et partnerskab, hvor instruktører en gang om ugen er i dagcenteret for at de ældre, ligesom dagcenteret også besøger klubben.
Alt i alt en forening, der tager et socialt ansvar – udbreder kendskabet til idrætten til en bredere kreds – inddrager medlemmerne i foreningsarbejdet.
Det er fuldstændig fortjent, at Humlebæk Roklub i år modtager årets foreningspris”

Til Kommunens Fritidslederpris var indstillet Trine Thonning Jørgensen – Humlebæk Roklub, Steen Holm – Søholm 4H og Steen Buck Hansen – Nivå Bådelaug

Vinderen Steen Holm fik følgende ord med på vejen:

Årets fritidsleder har både som formand og som frivillig hjælper medvirket til en større udvikling af foreningen – det er vigtigt for prismodtageren, at man følger de unges ønsker og behov, så vidt det er muligt.

Han udviser interesse, tillid, lytter og giver plads til, at de unge kan bidrage og komme med deres forslag og initiativer til nye aktiviteter.

Hans sociale væremåde o personlighed vægter stort blandt foreningens medlemmer og forældre.

At Steen Holm har valgt, at bruge rigtig mange timer og kræfter i foreningen er et entydigt bevis på, hvor meget han brænder for børne- og ungdomsarbejdet.

Derefter blev de mange kredsmestre, sjællandsmestre og medaljetagere hyldet, så det blev et par rigtigt festlige timer, hvor der også blev tid til at netværke.

 

Af Bo Hilsted

{fcomments on}

Lyt til netradio