Skip to main content

Nyd Sommeren Sammen med Os

1. juli 2024

Juli måned er over os, og hos Humleborg Online sætter vi tempoet ned for at nyde sommeren. Dette betyder, at du som læser vil opleve en reduceret mængde af lokale nyheder i løbet af denne måned. Vi håber, at du vil tage det med et smil og nyde sommeren lige så meget som vi gør.

Selvom der vil være færre nyheder, vil der stadig fra tid til anden blive publiceret opdateringer. Så husk at kigge forbi vores hjemmeside og hold dig ajour med, hvad der sker lokalt. Vi værdsætter din loyalitet som læser og vil fortsat bestræbe os på at levere relevante og interessante nyheder, selvom der er lidt færre af dem i sommermånederne.

Radio Humleborg sender fortsat på de faste sendetider, og vi håber, at vores programmer vil bringe lidt ekstra hygge til din sommer. Dog vil enkelte udsendelser holde ferie. Dette gælder blandt andet Motorprogrammet, der normalt sendes tirsdag kl. 19.00. I stedet for motorbrøl og benzinsnak vil du kunne nyde non-stop musik i samme tidsrum.

Vi ønsker alle vores læsere og lyttere en fantastisk sommer. Tag jer tid til at slappe af, nyde det gode vejr, og samle energi til efteråret. Vi ser frem til at vende tilbage med fuld styrke og masser af spændende nyheder og programmer.

God sommer fra hele teamet på Humleborg Online og Radio Humleborg!

Lyt til netradio