Skip to main content

Podcast: Genhør Morgenkrydderen fra uge 25 - 2024

24. juni 2024

Nu kan du høre eller genhøre Morgenkrydderen fra søndag den 23. juni 2024. På programmet i denne omgang har vi en række spændende indslag, som byder på alt fra kunstudstillinger til lokale begivenheder og de seneste nyheder. Programmet lover at være både informativt og underholdende med noget for enhver smag.

Her er et overblik over, hvad du kan forvente:

Ny Udstilling på Louisiana
Vores reporter John har været til pressemøde på Louisiana, hvor han har dækket den nye udstilling "Blow Up" af den schweiziske kunstner Franz Gertsch. Udstillingen lover at være en imponerende oplevelse med Gertschs monumentale værker, som spænder over fotorealistiske malerier og træsnit.

I dette indslag vil vi høre:

Poul Erik Tøjner, direktør for Louisiana, som byder velkommen og introducerer udstillingen.
Kirsten Degel, museumsinspektør og kurator, der deler sine indsigter om Gertschs kunst og udstillingens betydning.
Lyde og klip fra en film med kunstneren selv, hvilket giver et unikt indblik i hans kreative proces og tanker bag værkerne.


Byråds Jubilæum i Fredensborg

John har også deltaget i en reception på Fredensborg Rådhus mandag den 17. juni. Anledningen var at fejre Ulla Hardy Hansens 35-års jubilæum som byrådsmedlem. Ulla Hardy Hansen, som er formand for Kulturelt Udvalg, blev hædret for sin lange og engagerede indsats i byrådet.

Vi bringer stemningsfulde øjeblikke fra fejringen, hvor vi vil høre:

Ulla Hardy Hansen, der byder velkommen til receptionen.
Christian de Jonquires, toastmaster, der holdt en rørende og humoristisk tale.
Thomas Lykke Pedersen, borgmester, der hyldede Ulla Hardy Hansens arbejde og engagement.
Per Frost Henriksen, byrådsmedlem, der delte sine tanker og oplevelser med jubilaren.
Musikken var også en stor del af festlighederne, og vi har optagelser fra:

Rådhusbandet, der satte den musikalske stemning.

Fredensborg Brass Ensemble, som spillede klassiske toner.
Den Spanske Kultur og Musik Forening, der tilførte en international dimension med deres musikalske indslag.
Lokale Nyheder og Cybervejret

Som altid bringer vi lokale nyheder fra humleborg.dk. Få opdateringer om, hvad der sker i dit nærområde, og bliv informeret om kommende begivenheder, vigtige meddelelser og andre relevante nyheder fra lokalområdet.

Leif Jensen er atter klar med CyberVejret. Han giver en grundig dækning inden for cyberspace-forhold. Dette indslag er særligt relevant for dem, der arbejder med eller interesserer sig for den digitale verden.

Gå ikke glip af denne spændende udgave af Morgenkrydderen, som byder på en mangfoldig vifte af indslag, der både informerer og underholder. Kurt Kammersgaard står for sammensætningen og præsentationen af udsendelsen, der nu også er tilgængelig som podcast. Holdet bag programmet sikrer, at lytterne forbliver opdaterede på lokale begivenheder og nyheder.

 

Lyt til netradio