Skip to main content

To gange podcast af Morgenkrydderen er nu klar

9. juli 2024

Så er de to seneste udgaver af programmet Morgenkrydderen klar som podcast. I den ene udgave medvirker stand-up komiker Uffe Holm, der netop har udgivet sin første bog og så skal vi til Snakt hans i Karlebo. I udsendelse to, er der forkus på drikkevandsforureningen i Fredensborg By og å bringer vi fortællingen om Kjeld Hansen Transport, der var en stor aktiv virksomhed i byen fra 1919 til 1976.

Uge 26: 

I denne udgave af Morgenkrydderen kommer vi forbi Fredensborg Bibliotek, der har haft besøg af stand-up komiker Uffe Holm. Han har udgivet en bog. Den var han i butikken for at signerer.

Så har vi været til Sankt Hans arrangement i Karlebo Kirke. Det får vi en stemningsreportage fra.

Der er også CyberVejret og de lokale nyheder fra Humleborg Online.

 

Uge 27:

I denne udgave af Morgenkrydderen bringer vi information fra Fredensborg Forsyning. De fortæller om status på de udfordringer, som man har haft i ugens løb med forurenet drikkevand i store dele af Fredensborg By.

Så bringer vi et længere lokalhistorisk indslag om, hvor Helle Hansen fortæller om hendes families store vognmandsforretning Kjeld Hansen Transport A/S, Fredensborg, som var aktiv fra 1919 til 1976. Hun udgav i 2021 en bog om virksomheden.

Der er også lokale nyheder fra Humleborg Online, samt CyberVejret med Leif Jensen

 

Lyt til netradio