Skip to main content

Ung mand sigtet for farlig kørsel og narkotika i Kokkedal

19. juni 2024

Kokkedal - En 19-årig mand fra Fredensborg står over for en række alvorlige anklager efter en hændelse natten til onsdag. Klokken 00.35 blev den unge mand sigtet for at forvolde fare for andres liv og førlighed samt for narkokørsel, spirituskørsel, kørsel uden førerret og vanvidskørsel.

Hændelsen fandt sted i Blåbærhaven, hvor den 19-årige forsøgte at undvige politiet ved at køre med høj fart gennem området. Under flugten mistede han kontrollen over sit køretøj og ramte hele otte parkerede biler. I forbindelse med den vilde kørsel måtte flere personer springe til side for ikke at blive påkørt, hvilket understreger den ekstreme farlighed af situationen.

Efter pågribelsen blev den 19-årige ført til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad af alkohol og narkotika. Resultaterne af blodprøven vil være afgørende for de videre juridiske skridt mod den unge mand.

Politiet har desuden beslaglagt den 19-åriges køretøj med henblik på senere konfiskation, som en del af indsatsen mod vanvidskørsel og for at forhindre gentagelser af lignende farlige situationer i fremtiden.

 

Lyt til netradio