Skip to main content

Oplev Sankt Hans aften på Nivå Havn

17. juni 2024

Nivå Bådelaug indbyder alle til en magisk Sankt Hans aften på Nivå Havn. Kom og nyd naturen, musikken, bålet og den gode stemning sammen med familie og venner. Aftenen byder på et hyggeligt program med noget for enhver smag, og der kan købes øl, vand og popcorn til at forfriske sig med.

Kl. 19.30:Aftenen skydes i gang med live musik fra Moonlight Beat, som spiller hits fra de seneste fem årtier. Gør dig klar til en musikalsk rejse gennem tidens største sange, som vil få dig til at nynne og danse med.

Kl. 21.00: Båltale ved borgmester Thomas Lykke Pedersen. Oplev en inspirerende tale, der sætter fokus på midsommerens traditioner og fællesskab.

Kl. 21.15: Bålet tændes, og vi synger midsommervisen. Oplev den særlige atmosfære, når flammerne fra bålet lyser op og vi sammen synger sommeren ind.

Kl. 21.30 - 22.30: Moonlight Beat vender tilbage på scenen og spiller mere herlig musik frem til klokken 22.30. Nyd endnu en times fantastisk live musik under sommeraftenens himmel.

Tag del i festlighederne og vær med til at skabe en uforglemmelig Sankt Hans aften på Nivå Havn. Vi glæder os til at se dig!

Lyt til netradio