Skip to main content

Damesenior 1 sikrer sig direkte oprykning til 2. Division

17. juni 2024

Søndag blev en historisk dag for Fredensborgs damesenior 1-hold, da de sikrede sig direkte oprykning til 2. Division efter en overbevisende 3-0 sejr over Albertslund. Kampen blev spillet på Fredensborgs kunstgræsbaner ved Fredensborg Stadion, hvor opbakningen fra tilskuerne var fremragende og bidrog til den festlige stemning.

Den suveræne sejr understregede det høje niveau, som Fredensborg har spillet på hele sæsonen. Med 28 point efter 11 kampe og en imponerende målscore på 55-8, har holdet vist sig som en stærk kandidat til oprykning. De har kun lidt et enkelt nederlag og spillet en enkelt kamp uafgjort, hvilket vidner om holdets stabilitet og styrke gennem hele sæsonen.

Det er en præstation, som hele klubben kan være stolt af.

Ølstykke FC sluttede på 2. pladsen med samme antal point som Fredensborg, nemlig 28 point, men med en målscore på 34-16. Begge hold har sikret sig en plads i landets 3. bedste kvinderække fra næste sæson. Dette indikerer et højt niveau af konkurrence i ligaen og lover spændende kampe i den kommende sæson. Men det betyder også, at Fredensborgs damesenior 1-hold nu skal forberede sig på at møde stærkere modstandere og for spillerne betyder det en fantastisk mulighed for at udvikle sig yderligere og vise deres talent på en endnu større scene.

Sejren og oprykningen blev fejret med stor jubel, festlige guldhatte, medaljer, confetti og sejrsdans i stor stil.

Til lykke til Fredensborg damesenior 1 med oprykningen – divisionsfodbolden er tilbage i Fredensborg!

Lyt til netradio