Skip to main content

Uffe Holm debutere som forfatter

11. juni 2024

Den landskendte stand-up komiker med base i Fredensborg, Uffe Holm debuterede 11. juni som forfatter med bogen Champens ord - en bog der er udgivet på det lokale forlag Helmin & Sorgenfri.

CHAMPENS ORD er Uffe Holms guide til, hvordan du kommer sjovere og nemmere gennem livet som en rigtig guttermand. For hvis du er en guttermand, så er du home safe. Det er noget af det fedeste du kan opnå. Det er en ordentlig person der er vellidt, og bare har styr på sit shit.

Bogen er skrevet til hans søn Texas, men den er til alle unge mænd der indimellem står og kunne bruge et råd eller en smutvej i livet.

- Jeg har nok ikke det endegyldige svar, men jeg har formået at komme ud af selv de dummeste situationer, samtidig med at jeg har haft det fucking sjovt. Der er tips om alt fra økonomi til damer, fra alkohol til venner og bare generelt til, hvordan man bliver et ordentligt menneske, udtaler Uffe Holm.

Champens ord er stærkt inspireret af en anden populær ord-bog, der udkom tidligere på året og blevet til i samarbejde med Lukas Birch, der tidligere har skrevet sammen med Ulf Pilgård og Johnny Kandis Hansen. Den er udkommet på forlaget Helmin & Sorgenfri, der ligger i Nivå. Forlaget blev etableret i 2020 med en ambition om at udgive sportsbøger, som tog sporten alvorligt.

Det er siden blevet til omkring 20 udgivelser, og det er planen, at der årligt skal udgives mellem otte og ti nye titler. Sporten vil stadig være i fokus, men bøger om livets andre gode ting, eksempelvis mad og rejser, er også en del af forlagets plan og nu også en bog med gode råd til unge mænd om livet der kan være svært at komme igennem.

Bogen kan købes i Fredensborg Boghandel og alle andre steder, hvor de handler med bøger.

Lyt til netradio