Skip to main content

Få indsigt i Fremtidens Byggekrav

8. juni 2024

Er du interesseret i fremtidens krav til byggeri og nedrivning samt den grønne omstilling i byggebranchen? Så kom og vær med onsdag den 19. juni fra kl. 16 til 18 på Rådhuset i Kokkedal.

Oplev inspirerende oplæg og deltag i en engagerende dialog om byggebranchens fremtid.

Peter Andreas Sattrup fra NNC som vil fortælle om Woodhub, Danmarks største kontorbyggeri i træ. Dette banebrydende projekt er et fyrtårn inden for bæredygtigt byggeri og repræsenterer fremtiden for miljøvenlige løsninger i branchen.

Udover spændende oplæg vil mødet have en interaktiv del, hvor du kan bidrage med dine erfaringer, oplevelser og viden fra hverdagen i byggebranchen. Dette giver en unik mulighed for at udveksle idéer og lære af hinanden.

Sted: Rådhuset, mødelokale Stortrommen, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal. Adgang via indgang D.

Tilmelding: Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest onsdag den 12. juni.

Program:

- 16:00 Velkomst - John Hemming, Formand for Erhvervsrådet
- 16:10 Oplæg om træbyggeri og projektet WOODHUB – Peter Sattrup, områdechef for ressourceforvaltning og klimapåvirkning i NCC
- 16:30 Tid til spørgsmål fra salen
- 16:40 Oplæg om cirkulært byggeri og fremtidens krav i byggeriet – Cecilie Nadine Glarborg, projektleder for cirkulært byggeri og anlæg, og Christian Mathiasen, chefkonsulent og byggesagsbehandler fra Fredensborg Kommune
- 17:00 Tid til spørgsmål fra salen
- 17:10 Pause
- 17:20 Fælles dialog modereret af Erhvervsrådet
- 17:45-18:00 Opsamling og tak for i dag - John Hemming, formand for Erhvervsrådet

Lyt til netradio