Skip to main content

Øresund Håndbold lancerer nyt eliteprojekt

26. marts 2024

Efter flere års planlægning af et nyt flagskib i det nordsjællandske område bliver drømmen nu til virkelighed for Øresund Håndbold  for klubbens bedste herrehold under navnet 'Øresund Håndbold Herrer'.. Den triumferende oprykning til 2. Division markerer begyndelsen på et spændende kapitel.


Øresund Håndbold oplever en imponerende vækst i antallet af ungdoms- og børnespillere og er i øjeblikket en af de hurtigst voksende klubber på landsplan. Hallen summer af liv og aktivitet, takket være vores dedikerede forældre og trænerstab. Fælles arrangementer og aktiviteter har skabt en unik klubkultur for vores yngste medlemmer.

Med den imponerende oprykning til klubbens førstehold sættes der nu fart på den langsigtede strategi om et nyt elitært flagskib i det nordsjællandske område. En strategi der bl.a. omfatter planer om 1. Division. Dette flagskib får sit eget navn, både af strategiske årsager og for at sikre, at ungdoms- og senioraktiviteter forbliver adskilte, men alligevel under samme tag. Formålet er at sikre, at den fantastiske indsats, der lægges i Øresund Håndbolds ungdoms- og børneafdeling, forbliver inden for disse rammer – Samtidig med at skabe et brand for klubbens bedste herrer.

Cheftræneren forlænger sin aftale

Tilbage i maj 2023 blev 26-årige Marc Melms Eriksen ansat som cheftræner for Øresund Håndbold Herre Senior. Ansættelsen har vist sig at være af uvurderlig værdi, og hans kontrakt er nu blevet forlænget til minimum April 2025.

"Marc har været utroligt passioneret og engageret i vores projekt for herreseniorholdet siden dag ét, og han har også ydet en betydelig indsats i vores voksende ungdomsafdeling. Marc har udført en fremragende taktisk indsats med holdet, og han er vellidt blandt både klubben og spillerne. Der har derfor ikke været nogen tvivl om, at hans fortsatte engagement har været vores absolutte førsteprioritet med hensyn til den nye elitesatsning," udtaler sportschef Henrik Naaby.

"Sæsonen 23/24 har været en af de sværeste og mest udfordrende for mig som træner. Det har været en unik oplevelse at lykkes sammen med spillere, som jeg tidligere har spillet sammen med i Øresund Håndbold som ungdomsspiller. Jeg ser frem til den kommende sæson, hvor vi sammen vil opbygge et solidt fundament for Øresund Håndbold Herrer. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi bliver et konkurrencedygtigt projekt allerede i år 1 i 2. Division." udtaler cheftræner Marc Melms Eriksen.

Aftaler og forhandlinger med potentielt interessante spillere er allerede i gang, og vi ser frem til at offentliggøre vores nye trup i de kommende uger.

Lyt til netradio