Skip to main content

Opdag Kierkegaards Verden med en Litterær Vandring

30. april 2024

Træd ind i Søren Kierkegaards tankeverden og følg i hans fodspor under en særlig litterær vandring gennem Slotshaven. Som en forsmag på vores kommende arrangement med Joakim Garff, inviterer vi dig til en oplevelsesrig dag fyldt med Kierkegaards mest berømte tanker og filosofiske dybder.

Onsdag den 8. maj 2024, kl. 10 mødes man ved indgangen til Fredensborg Bibliotek for at begynde rejsen gennem Kierkegaards univers. Klokken 10 starter vores litterære vandring, hvor vi sammen vil udforske Slotshaven og lade os inspirere af Kierkegaards væsentlige tanker og citater.

Kierkegaard sagde engang, "Jeg gaaer mig hver Dag det daglige Velbefindende til og gaaer fra enhver Sygdom; jeg har gået mig mine bedste Tanker til." Det er netop denne idé om vandringens transformative kraft, vi vil udforske under vores tur. I Slotshaven vil udvalgte tekstuddrag fra Kierkegaards værker blive læst højt og udfoldet, så du kan få et dybere indblik i hans filosofi.

Turen varer cirka to timer og slutter igen ved indgangen til Fredensborg Bibliotek. Det anbefales at være godt gående for at få mest muligt ud af oplevelsen. Arrangementet er arrangeret af Fredensborg Bibliotek og er gratis at deltage i, men billetter skal forudbestilles.

Lyt til netradio