Skip to main content

Kom og saml dit genbrugsguld på det kommende loppemarked

30. april 2024

Nu hvor forårssolen er begyndt at kaste sine varme stråler, vækkes også lysten til fornyelse og oprydning i os alle. Garager og loftsrum står klar til at blive tømt for gemte skatte, og hvad kunne være en bedre måde at give dine ting nyt liv end ved at sælge dem på et lokalt loppemarked?

Den 26. maj inviterer Foreningen Fredensborg Smukkest til loppemarkedet i Jernbanegade - Fredensborg bys gågade.. Du har muligheden for at sikre dig en stand ved at besøge https://shop.fredensborgsmukkest.dk/vare/loppemarked-26-5-2024/, men vent ikke for længe – pladserne er eftertragtede og bliver revet væk i en fart.

Det skal nævnes, at dette marked er forbeholdt private og foreninger. Det betyder, at selvstændige erhvervsdrivende med licens til at handle med brugte varer ikke har adgang. Til gengæld får du muligheden for at præsentere dine brugte genstande og hjemmesløjd for en ivrig skare af købere, som strømmer til for at gøre et godt fund.

For at bevare loppemarkedets autentiske charme er det vigtigt at overholde visse regler. Du må kun sælge brugte varer samt hjemmelavede kreationer. Og husk venligst, at salg af madvarer såsom te/kaffe, brød/kager, slik eller andre fødevarer ikke er tilladt på markedet.

Dog behøver du ikke at gå sulten eller tørstig, da der vil være mulighed for at købe forfriskninger som fadøl og pølser under arrangementet. Og selvom vejrguderne måtte bestemme sig for at sende lidt regn vores vej, vil loppemarkedet stadig finde sted udendørs. Så sørg for at være forberedt!

Hele gågaden vil være omdannet til et skatkammer af genbrug, så sørg for at være der og være klar til at opdage unikke fund og skabe gode minder. Og hvis du ikke kan være med denne gang, så fortvivl ikke – planen er at gentage loppemarkedet søndag den 18. august 2024.

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen og gør dig klar til en dag med sjov, hygge og måske endda nogle uventede skattefund.

Lyt til netradio