Skip to main content

Ung mand sigtet for at bringe andres liv i fare i Nivå

30. april 2024

En 16-årig ung mand fra Nivå blev mandag eftermiddag det centrale omdrejningspunkt i en dramatisk hændelse, der satte ikke blot hans eget, men også andre borgeres liv og førlighed i fare. Den pågældende ungdom blev sigtet for en række alvorlige anklager efter at have stjålet en motorcykel og ført den på en højst uforsvarlig måde gennem Nivå.

Klokken 13.48 modtog Nordsjællands Politi en bekymrende anmeldelse om den 16-årige, der ikke alene var i besiddelse af en stjålet motorcykel, men også kørte i en faretruende hastighed. Rapporten indikerede, at han forcerede veje som Sølyst Alle, Gammel Strandvej, Niv Stationsvej og Niverødvej, hvor han ikke blot ignorerede trafikreglerne, men også risikerede andre trafikanters sikkerhed.

Det var dog ikke kun på veje, at den unge førers uansvarlige adfærd blev bemærket. Ifølge politirapporten fortsatte han også sin farlige færd ad cykel- og gangstier, hvor han passerede tæt forbi en 84-årig kvinde og derved bragte hendes liv i alvorlig fare. Situationen eskalerede hurtigt fra en simpel lovovertrædelse til en potentiel katastrofe.

Som konsekvens af sine handlinger blev den 16-årige sigtet for flere lovovertrædelser, herunder brugstyveri, kørsel uden førerret, manglende anvendelse af styrthjelm, kørsel under indflydelse af narkotika og ikke mindst for at bringe andres liv og førlighed i fare. Disse anklager vil blive fremlagt i et grundlovsforhør i løbet af tirsdagen, hvor den unge mand vil stå til ansvar for sine handlinger.

Lyt til netradio