Skip to main content

Markedsdag og møllekik

25. maj 2023

Tag et smut udenfor byen og nyd landskabet omkring Søholm og Højsager. Søndag den 11. juni 2023, 10:00-15:00, indbyder Fredensborg Camping og Højsager Mølle til et fællesarrangement.

Fredensborg Camping og Højsager Møllelaug gentager succesen fra sidste år og glæder sig til at byde velkommen til en hyggeligste markedsdag på Fredensborg Camping i naturskønne omgivelser. Der åbnes op for loppeboder og udvalgte udstillerer fra lokalområdet. Så der både vil være mulighed for, at finde unikke loppefund og få stillet sulten og slukket tørsten.

Parkering er muligt uden for bommen, men begrænset. Hvis man er interesseret i, at sælge ud fra gemmerne, så kontakt Fredensborg Camping og reserver en stand til 50 kr,- Husk at medbringe et bord. 

Fredensborg Møllelaug vil have en Info-stand på markedet og blot et par hundrede meter derfra kan man besøge Højsager Mølle, hvor du kan kikke ind i møllen. Der er også lejlighed til at nyde naturen fra møllebakken, hvor der er gode borde og bænke- men her skal du selv have madkurven med.

Der er fri entré til arrangementet.

Lyt til netradio