Louisiana Live: Meyers mad og modgang

Torsdag den 14. december besøger den selvlærte stjernekok Claus Meyer Louisianas Koncertsal. I sin aktuelle erindringsbog Drømmer åbner Clays Meyer op for sin fortælling; om åbningen af Noma, Meyers Køkken, om at turde satse det hele i Amerika og om at genfinde sig selv, når alting bliver slået itu.
Claus Meyer blev Danmarkskendt fra første dag, han tonede frem på skærmen med sin passion for det enkle, nordiske køkken. Snart blev han ansigtet og skaberen af en dansk mad-renæssance, som gav genlyd langt ud over landets grænser. Og det med en passion for mad, som langt fra var en selvfølge, mens han voksede op under turbulente forhold på Lolland med fryseretter på menuen.
Mød Claus Meyer til en samtale om at starte en madrevolution i Danmark imod alle odds.
Louisiana Live er gratis for museets gæster. Pladsbestilling på Politiken Billet nødvendig (gebyr 20 kr.) Arrangementet begynder kl. 19.30. Der er nummererede pladser. Læs mere på www.louisiana.dk