Skip to main content

Kro-middag og foredrag om IT-svindel

22. oktober 2023

It-kriminalitet er et voksende problem. Flere og flere borgere oplever at blive udsat for forskellige former for svindel i den digitale verden. Især ældre borgere er udsat for disse forbrydelser og det vil Nordsjællands politi nu sætte ekstra opmærksomhed på og det sker i et samarbejde med Det kriminalpræventive råd, Finans Danmark og ældresagen.

I samarbejde med de nævnte indsander holder kroforeninngen i Karlebo torsdag den 2. november 2023, kl. 18.00 til 21.30 Kro middag og foredrag om IT-svindel på Karlebo Kro.

Politiet kommer til Karlebo Kro og fortæller, hvordan du bliver mere sikker på nettet. Inge-Marie Klausen, politiassistent holder et forebyggende foredrag om IT-kriminalitet og tricktyveri. Mange er usikre omkring brugen af internettet, og der opstår mange spørgsmål, så som

- Er det sikkert at klikke på en link i en mail?
- Vil min bank nogensinde bede mig om oplysninger via en SMS?
- Hvorfor beder PostNord mig om at verificere mine data?
- Sygeforsikring Danmark sender mig en mail og beder mig indtaste mit kreditkort.
- Er det sikkert at bruge mit kreditkort på nettet?

Så længe de kriminelle har succes med at snyde os, så længe vil de blive ved... de gør det for at stjæle vores penge! Det er nemt for dem, og de kan gøre det uden at blive "set" – er en af forklaringerne på at man udsættes for den form for kriminalitet.

Arrangementet ledsages en kromiddag og der er bestilling på https://karlebo-kroforening.nemtilmeld.dk/4/

 

Lyt til netradio