Skip to main content

Happy jazz med The cannibals i Fredensborg Jazzklub

22. oktober 2023

Efter en vellykket sæsonstart i Fredensborg Jazzklub med Anna Nowik på scenen i starten af oktober, så er jazzklubben atter klar med næste arrangement. det er fredag 3. november 2023, hvor der bliver spillet happy jazz med det nordsjællandske orkester The cannibals.

Kannibalerne stammer tilbage fra 1959. Bandet spiller alt fra god underholdende traditionel Dixieland og New Orleans jazzmusik til swing med numre af bl.a. danske Leo Mathiesen, Armstrong, Ory, Ellington m.fl. Et meget høreværdigt band, som også er godt at danse til.

Oprindeligt bestod orkestret af elever fra Skt. Annæ Gymnasium/De forenede Kirkeskoler, som er hjemsted for Københavns Drengekor, der på det tidspunkt blev ledet at Det Kongelige Kapels dirigent Mogens Wøldike. Vi spillede for fuld musik fra 1959 – 1963 bl.a. i vores egen jazz club i Rømersgade i Kbh, men holdt så en pause i ca 30 år og gendannede bandet fra 1995.

The Cannibals spiller raffinerede arrangementer af gamle kendte numre, smukke Jazzballader og traditionelle numre med masser af sang, medrivende soli i numre af bl. a. Fats Waller, Armstrong, "Kid" Ory, og selvfølgelig også vor egen Leo Mathiesen. Glad, livsbekræftende musik, som er værd at lytte til.

Besætningen er:

Niels Petersen - Trompet og vokal - orkesterleder
Ole Olsen – Klarinet
Hans Kahlen - Trækbasun og vokal
Jørn Rasmussen - Trommer og vokal
Benny Rosberg - Bas og vokal
Ole Sterndorff - Banjo og vokal

Jazzarrangementerne i Fredensborg Jazzklub foregår i restauranten på Fredensborg Golf, Skovsvinget 25, 3480 Fredensborg kl. 19,00 - 22,00.

Jazzarrangementerne indledes med 2 retters jazzmenu i Sweet-Spot restauranten kl. 17,30. Billetprisen for jazzmenu og musik er 300,- kr. Hvis der er plads kan man deltage fra kl. 19,00 uden menu for 100,- kr.

Restauranten har rimelige priser på drikkevarer, og der kan købes kaffe og kage efter at man har spist en god jazzmenu.

BILLET- og BORDBESTILLING:

Kontakt jazzklubbens formand Ole Holde på E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 20675225

Lyt til netradio