Skip to main content

Salsabandet Los Cubraz gæster Nødebo Kro

23. oktober 2023

Fredag den 3. november står den på salsa-koncert i Nødebo. Orkestret Los Cubraz spiller en blanding af gamle klassikere fra blandt andet Buena Vista Social Club over til den mere moderne salsa - så spænd danseskoene og kom med til en aften med høj energi og latinamerikansk stemning.

Koncerter med Los Cubraz's er altid en livlig og energisk musikalsk oplevelse med masser af sange, der får salsadanserne til at bevæge sig hele aftenen. Lotte Willumsen fra Fredensborg Salsa vil varme op og give en halv times undervisning i salsaens grundtrin kl. 20.30. Alle er velkomne! Siden de sidst var i Nødebo har Los Cubraz fået 3 nye medlemmer nemlig Ana Palma, Olivia Nunez og Alexander Salas.

Ana Palma kommer fra Panama. Hun er sangerinde og prisvindende sangskriver, der har brugt de sidste ti år i København på at udforske og fusionere latinamerikanske rytmer med forskellige slags genrer, som salsa, son, cumbia, bachata, kizomba med flere. I øjeblikket er hun foruden i Los Cubraz også med i Grupo Candela.

Maria Carelse har spillet i en lang række danske verdensmusikorkestre. Inden for salsaen har hun bl.a. spillet med Los Rumberos og var ophavskvinden til det 12 mand store salsaorkester Salsa Loca.

Juan Alberto Borges er fra Palma Soriano på Cuba. Han spiller très og guitar og har dyrket den cubanske musik genre trova. Juan har spillet sammen med mange andre trovadores fra Santiago de Cuba bl.a. Aquino, Robertico & Yon.

Alex Salas kommer fra Peru og har boet i Danmark i ca. 20 år. Alex spiller guitar og har blandet andet spillet med Grupo Obession, Cumbia Stars, Perumanta m.fl.

Niels Prins er uddannet kontrabassist fra det Fynske Musikkonservatorium. Han har spillet i diverse symfoniorkestre, teaterforestillinger, revyer, big bands, verdensmusikorkestre og forskellige jazzbands. I de seneste år har det musikalske fokus ligget på cubansk son & salsa i Los Cubraz og bossa nova med gruppen Bossa Agora.

Olivia Nuñez kommer fra Cuba og er uddannet på Escuela nacional de arte la Ena. Olivia har blandt andet spillet i Grupo Changul, Las Cabrón, Caribe Girl og adskillige andre orkestre på Cuba. I Danmark har hun spillet med Cordero y Grande Daneses, Yemi Valdez & Latin DK og Peter Suwalski. I øjeblikket er hun foruden i Los Cubraz også med i Grupo Candela.

Inden musikken starter, kan man spise middag kl. 19 med en to-retters menu for kun 180 kr. (155 kr. for medlemmer af Forsamlingshusets Venner). Mad & Musik billetter skal købes i forsalg på kulturhusets hjemmeside www.noedebo-kro.dk senest onsdag den 1. november kl. 12.00.

Alle er naturligvis velkomne til musikken - også dem, der har spist hjemmefra. Billetter til musikken koster 170 kr. inkl. gebyr og sælges i forsalg på www.noedebo-kro.dk indtil 24 timer før koncerten samt ved indgangen. Medlemsbilletter til 130 kr. sælges kun i forsalg. Gratis med årskort.

Lyt til netradio