Skip to main content

Jul med Operette Kompagniet

29. november 2023

Det er endelig blevet den tid på året – og traditionen tro synges og spilles højtiden ind med saliggørende indhold når Operette Kompagniet gæster Kulturhuset Fredensborg Gl. Biograf søndag, 10. december 2023, kl. 15.00

Julen har i den grad tonernes velsignelse, og de klinger med hvert sit budskab om fred mellem mennesker og taknemmelighed for dét, vi har. Der jongleres med det kendte og det mindre kendte, altid i glansfulde harmonier, på alverdens sprog. Og det hele kulminerer med det fællesskab, som bringer varmen ind i en kold tid og gør december til hjerternes måned!

Arrangementet i Fredensborg bliver med Operette Kompagniet trio NEW FASHIONED. Der består af tenorerne Thomas Peter Koppel og Bo Kristian Jensen samt bariton Jens Søndergaard. En trio der stiller op, når det skal være eksklusivt og henført!

  • Vi har inviteret croonerne, og såvel de kirkelige opusser som de verdslige fra The Great American Songbook ligger aldeles mundrette i trioens røster, når de ufortrødent indtager salens omfavnende akustik, fortæller Poul Juul fra kulturhuset.

 

Lyt til netradio