Skip to main content

Hanne Berg: Lokalt samarbejde skal forsætte

5. april 2013

Flere forældre har henvendt sig til SF´s Hanne Berg om, hvordan hun som formand for Børne- og Skoleudvalget i Fredensborg kommune stiller mig til konflikten på skoleområdet.

I den forbindelse udtaler Hanne Berg: Jeg har sammen med resten af SF´s byrådsgruppe i Fredensborg byråd og en lang række andre byrødder landet over, været medunderskrivere på en opfordring til KL´s bestyrelse om, at parterne skal tilbage til forhandlingsbordet. Vi er stærkt utilfredse med den hårde retorik fra KL´s side, og vi opfordrer til, at begge parter – både KL og Danmarks Lærerforening - bøjer sig mod hinanden, for at finde en fælles løsning. 

Med hensyn til situationen i Fredensborg Kommune er det min oplevelse, at vi til daglig et velfungerende samarbejde mellem ledelse og lærere Jeg vil arbejde for, at det kan fortsætte, når ”kastevindene” fra konflikten har lagt sig. 

Lokal medarbejderindflydelse og fokus på lærernes trivsel er medvirkende til at skabe engagement blandt lærerne. Vi skal sikre at det fortsætter, også efter en konflikt, siger Hanne Berg. 

Hun fortsætter: ”På linje med hvad mange andre kommuner allerede har meldt ud i pressen, så støtter jeg, at lockoutbesparelserne skal anvendes til udvikling af børne- og skoleområde.”

{jcomments on}

Lyt til netradio