Skip to main content

Borgermøde om lokalplan for et plejehjem i Nivå

30. marts 2023

Onsdag den 12. april kl. 17.00 holder Fredensborg kommune borgermøde på Fredensborg Rådhus i Kokkedal, om planerne for nyt plejehjem i Nivå under lokalplan N111 og og Kommuneplantillæg 1.

Lokalplanen har til formål at imødekomme et behov for flere plejeboliger som følge af den demografiske udvikling i Fredensborg Kommune, der fremgår af Fredensborg Kommunes plejeboligprognose fra marts 2022.

Lokalplanforslaget muliggør opførelsen af et friplejehjem, med ca. 90 pladser, og indeholder bestemmelser vedrørende bebyggelsens omfang og placering, bebyggelsens arkitektur og facadematerialer og fri- og opholdsarealer.

På mødet vil lokalplanforslaget blive præsenteret og der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Derudover vil planerne for plejehjemmet blive præsenteret på mødet. På mødet deltager grundejer MT Højgaard, Danielsen Arkitekter og repræsentanter fra kommunens administration.

Tilmelding sker på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., med frist d. 10 april kl. 23:59.

Indtil lokalplan og kommuneplantillæg er endeligt vedtaget i Fredensborg Kommune, må de ejendomme, der er omfattet af forslagene ikke bebygges med bolig eller i øvrigt udnyttes på en måde der kan foregribe den endelige plans indhold.

Læs mere her https://tinyurl.com/mrx6v86z 

Lyt til netradio