Skip to main content

Latinamerikanske folklore med europæisk strejf på Nødeko Kro

6. marts 2023

Søndag den 19. marts kl. 16.00 byder kulturhuset Nødebo kro på en eftermiddag med skøn latinamerikansk musik spillet og sunget af et unikt velspillende ensemble, The Latin Clásico

"The Latin Clásico" er en unik konstellation af de bedste herboende latin-jazz musikere og vokalister, alle med et indgående kendskab og stor kærlighed til den nøje udvalgte musik, som de spiller til deres koncerter. Alle har de vidtgående erfaring fra talrige koncerter og optrædener igennem årene, både sammen, på kryds og tværs i forskellige kombinationer og hver for sig som erfarne solister med orkestre og ensembler hér og i udlandet.

The Latin Clásico har i løbet af sin relativt korte eksistens allerede været populær gæst på anerkendte festivaler og i musikforeninger landet over, bl.a. sammen med prominente gæster som violinist Kim Sjøgren og operasanger Guido Paevatalu.

Musikerne har en fælles ambition om at forbinde den latinamerikanske folklore med amerikanske, europæiske og skandinaviske komponister som George Gershwin, Evert Taube, Kai Normann Andersen og Carl Nielsen. På deres koncerter oplever man et kendt og populært repertoire, respektfuldt arrangeret for netop dette ensemble og med indbygget, umiddelbar syng-med-effekt.
Så tag endelig danseskoene på, selv om det er en eftermiddagskoncert. Det vil være svært at sidde stille til de skønne latino son – klassikere, som orkestret har specialiseret sig i.

Ved koncerten i Nødebo stiller The Latin Clásico op med 5 musikere og sangere: Signe Asmussen Manuitt, sang & violin, Ernesto Manuitt Hernández, sang, cuatro & percussion, Elvio Bravo, sang & guitar, Charli Ibañez, sang, tværfløjte & percussion samt Yasser Morejon Pino, sang & basguitar

Billetterne koster 150 kr. ved indgangen og 140 kr. i forsalg på kulturhusets hjemmeside www.noedebo-kro.dk  Gratis med årskort.

Lyt til netradio