Skip to main content

Country Market samler de lokale delikatesser

27. december 2022

En hyggelig cafe med en dejlig terrasse til de varme dage, og et stort udbud af lokale delikatesser er opskriften på Country Markets succes.

En hyggelig cafe med en dejlig terrasse til de varme dage, og et stort udbud af lokale delikatesser er opskriften på Country Markets succes. Marianne Holst, som selv har boet i Fredensborg i 8 år, slog dørene op til Country Market i efteråret 2019:

"Jeg vil gerne give noget tilbage til byen, som jeg holder utrolig meget af. Og med Country Market synes jeg, at vi lykkes med både at samle en masse mennesker om gode oplevelser i byen og samtidig give vores mange lokale leverandører af delikatesser et godt udstillingsvindue til et bredt publikum", siger Marianne Holst, der også er meget aktiv som formand for Fredensborg Aktivitets- og Handelsforening, som arbejder for både at skabe liv i byen og synergi for de forretningsdrivendes drift og udvikling ved at løfte i flok.

"Det er både meget inspirerende og bekræftende at se, hvordan en ildsjæl som Marianne kan være med til at skabe et nyt byliv i Fredensborg. Dels ved at videreudvikle det traditionelle butikskoncept til nye former, dels ved at engagere sig med de andre forretningsdrivende i byen, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, som besøgte Country Market en kold decemberdag for at få en snak om kommunens samspil med det lokale erhvervsliv..

Med på besøget var derfor også Lars Søndergaard, der er formand for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget:

"Handelslivet i vores bymidter i hele kommunen er under stor forandring disse år, hvor ikke mindst nethandlen bare vokser og vokser. Derfor er der behov for, at vi ser det fremtidige handels- og byliv på helt andre måder for at skabe bæredygtige forretninger og byliv. Det er Country Market et rigtig godt eksempel på kan lade sig gøre - og jeg tror, at vi de kommende år heldigvis vil se mange flere af den type forretninger".


Billedtekst: På besøg i Country Market. Marianne Holst i midten omgivet af (f.v.) Aage Andersen, Fredensborg Handels- og Håndværkerforening, borgmester Thomas Lykke Pedersen og udvalgsformand Lars Søndergaard.

Lyt til netradio