Skip to main content

Søren Sørensen vælger musikken

22. april 2015

Mandag den 4. maj 2015 kl. 12.00 bringer Jazzkanalen en speciel udsendelse med den danske jazz saxofonist Søren Sørensen fra Vedbæk.

Mandag den 4. maj 2015 kl. 12.00 bringer Jazzkanalen en speciel udsendelse med den danske jazz saxofonist Søren Sørensen fra Vedbæk.

 

Søren Sørensen er gæst hos John Macko og han vælger musikken i udsendelsen.

Lytterne vil derfor både opleve numre med hans eget band, Swing Cats, og nogle af dem der har inspireret ham.


Swing Cats betegner sig selv som Danmarks bedste festband, de spiller alt fra New Orleans jazz til Rock’n’Roll.

Det vil sige Swing, Boogie Woogie, Jump og Blues, og 50’er og 60’er numre er også på programmet.


Swing Cats blev dannet af tenorsaxofonisten Søren Sørensen i 1976. Hans ønske var at skabe et band med et bredere repertoire end andre jazzbands. Inspirationen kom fra Jump og Blues, men også New Orleans Jazz, Boogie Woogie, Swing, Rhythm and Blues og Rock’n’Roll var vigtige inspirationskilder...

Bandet består af:
Søren Sørensen, tenorsax og baritonsax
Niels Holleufer, el-guitar
Peter Sørensen. el-bas
Claus Lauesen, trommer
Søren Kirk, trompet


Swing Cats har udgivet 2 CD'er.
'From New Orleans to rock'n'roll' fra 2001 er et album med 20 populære numre udgivet i anledning af vores 25 års jubilæum.


'Swing Cats LIVE' er optaget på Femø Jazzfestival i 2003, med Hans Knudsen som 'very special guest star' på piano og vokal.


Nordsjællands Jazzradio
Jazzkanalen sender på FM 104,3 MHz fra Fredensborg og kan høres i store dele af Nordsjælland og har specialiseret sig i at lave jazzradio og kommer ud til det voksne publikum. Samtidig kan man i udsendelserne høre om hvad der ellers rør sig på den nordsjællandske og storkøbenhavnske jazzscene inden for traditionel jazz og der kommer lokale indslag både fra jazzscenerne og om hvad der ellers rør sig i lokalområdet, rettet mod målgruppen af lyttere.


Jazzkanalen – Nordsjællands Jazzradio, sender mandag til fredag klokken 12.00 – 18.00 på Fredensborg frekvensen FM 104,3 MHz.

Og kan også høres på TDC kabel FM 98,8 MHz og som streaming på nettet – her kan man klikke ind på hjemmesiden www.jazzkanalen.dk for at lytte med.

 

Lyt til netradio