Skip to main content

Sølvbryllup med lytterne hos lokalradio

24. marts 2013

Frederiksborg Amts Avis: Nej, Radio Humleborg har intet med humle og øl at gøre. Faktisk kunne radioen have heddet Radio Fredbæk, hvis initiativtagerne for 25 år siden havde taget begyndelsen af Fredensborg og slutningen af Humlebæk.

Nu blev det omvendt, og det var gæsterne glæde for, da tidligere borgmester Svend Erik Christiansen fortalte anekdoten ved en velbesøgt reception i Fredensborghusenes restaurant i går eftermiddag.

Kommunens lokale radio blev hædret for at overleve 25 år, så radioen kunne holde sølvbryllup med sine lyttere, som Ole Holde sagde i sin egenskab af formand for Støtteforeningen Lyden.

Radioen har mange frivillige kræfter, men en af dem er af en særlig støbning - Kurt Kammersgaard, der i 25 år har holdt de frivillige i ilden og radioen i æteren, og for det fik han sit første vederlag nogensinde: 2500 kroner i gratiale.

Det var dog en Kurt Kammersgaard med mobiltelefonen ved øret, der kom ind til overrækkelsen. Var det mon Hendes Majestæt, der ville lykønske?

Nej, det var »blot« borgmesteren, der var forsinket i Aalborg til KL's topmøde, kunne Kurt Kammersgaard fortælle, og fra salen lød det, at Dronningen først meldte sig ved de 40 års tro tjeneste!

Byrådsmedlemmet Ulla Hardy Hansen (K) talte om nutidens radio og mediebilledet, der var præget af hurtigsnak og fortsatte:

- Der har Radio Humleborg formået at få sjælen med, sagde hun.


Af Steffen Slot/ Frederiksborg Amts Avis - Lørdag den 23. marts 2013

 

 
Lyt til netradio