Skip to main content

Fredensborg Jazzklub fortsætter succesen

23. marts 2013

Ved Jazzklubben seneste arrangement i Fredensborghusenes restaurant var der udsolgt, og flere var på venteliste til at deltage.

Ved Jazzklubbens festarrangement fredag 22. marts, som afholdes i forbindelse med Radio Humleborgs 25 års jubilæum, har der været udsolgt siden der sidst var jazz i Fredensborghusene.

I slutningen af februar. På nuværende tidspunkt har vi ca. 20 personer på venteliste til arrangementet på fredag den. 22. marts.

Det er selvfølgelig et luksusproblem at vi fylder lokalerne op, men samtidig er det et tegn på at vi har fundet frem til lige netop de jazzbands som publikum efterspørger. Det siger formanden Ole Holde til Humleborg on-line. Jazzklubben er jo en del af lokalradioens støtteforening LYDEN.

Vi har derfor allerede planlagt efterårets arrangementer, som kan ses under jazzklubben her på Humleborg.dk. Fredensborg Boghandel, som sælger billetter til arrangementerne, er allerede klar til at modtage bestillinger til næste arrangement den 28. september med Doc Houlinds All Stars. Boghandleren har også pjecer med information om arrangementerne i 2. halvår af 2013.

Lyt til netradio