Skip to main content

Podcast: Genhør Morgenkrydderen fra uge 39 - 2023

2. oktober 2023

Nu kan du høre eller genhøre Morgenkrydderen fra søndag den 1. oktober 2023 med følgende indslag landsbyportræt, kunstudstilling, jazzevent i Hillerød, høstgudstjeneste og lokale nyheder fra humleborg.dk samt CyberVejret.

I denne udgave af Morgenkrydderen har vi portræt af Langerød Landsbylaug. Søren har besøgt formand Niels Olsen. Han fortæller om landsbyen og bylaugets arbejde.

Så har John været til høstgudstjenesten i Egedal Kirke søndag den 24 september. Ved tjenesten blev orgelet ikke anvendt da man havde besøg af to folkemusikerne fra Svøbst.

Tjenesten blev ledet af sognepræst Annette Nybo.

Vi hører

  • Karlebo Sogns kor – under ledelse af organist Jørgen Hansen
  • Maren Hallberg Larsen – accordion
  • Jørgen Dickmeiss - violin
  • Telefonsamtale med Jørgen Dickmeiss

Ole har besøg i studiet af Søren Wiberg og Stig Deichman fra Jazz i Rosenhaven, til en snak om deres forestående efterårs arrangement med Lars Dalsgaards New Orleans band i Støberihallen.

Så bringer vi en optagelse fra Humlebæk Bibliotek fra lørdag den 16 september. Her er det Humlebæk Kunstforening der holder sin efterårsudstilling.

Vi hører

  • Lis Engel, formand – samtale og velkomst
  • Ulla Hardy Hansen, fmd. i Kulturudvalget – åbningstale

Daniel kommer med lokale nyheder fra humleborg.dk og Leif Jensen er klar med flere gode råd og vejledning til det store og uoverskuelige internet i cyberVejret

 

Lyt til netradio