Skip to main content

Podcast: Genhør Morgenkrydderen fra uge 38 - 2023

25. september 2023

Nu kan du høre eller genhøre Morgenkrydderen fra søndag den 24. september 2023 med følgende indslag: Fartbegrænsninger i landsbyerne, Classic cycle race, Nyt fra Fredensborg Jazzklub og Supercykelsti.

På programmet er følgende emner og indslag:

Fartgrænsen er blevet sat ned til 40 km/t i alle kommunens landsbyer på de veje som ligger inden for byzonetavlen. Hvad årsagen er til dette har vi taget en snak med byrådsmedlem Carsten Bo Nielsen om. Carsten er medlem af Plan, Trafik og Klima udvalget for Venstre.

Så har der i ugens løb været lavet en analyse at cyklisternes ønsker og erfaringer med cykelstien gennem Fredensborg på A6. Baggrunden er at der skal etableres en Supercykelsti mellem Hillerød og Helsingør. Vi har taget en snak med Niels Hejnfelt fra firmaet Sweco der står for indsamling af trafikdata.

Vi bliver lidt ved emnet og har været med hos nogen der benytter cykelstierne, det var dog tidligere på måneden, nemlig da da Classic Bicycle Event blev startet foran Fredensborg Slot.

John har lavet en reportage, hvor vi hører:

  • Peter Frøslev, Pedalatleterne – arrangør – samtale mm
  • Tina og Jens, deltagere
  • Jens, Race Marchal – motorcykel
  • David – fører af en ældre Mercedes
  • Frank, Pedalatleterne – div info
  • Jan, deltager med gammel lædercykelhjælm

John har også været en tur med Ole Holde fra Fredensborg Jazzklub på tur med orkesteret The Spirit of New Orleans til Polen. ved sammen lejlighed fortæller Ole Holde også om det kommende arrangement i netop Fredensborg Jazzklub med det polske orkester Swing Lovers.

Så er der Cybervejret med Leif Jensen og Lokalnyhederne fra humleborg.dk med Daniel Jørgensen

Det er søndag kl. 10.00 med genudsendelse mandag, onsdag og fredag kl.18.00 samt som podcast mandag kl. 20.00.

Udsendelsen er sammensat og præsenteret af Kurt Kammersgaard og kan nu høres som podcast

 

Lyt til netradio