Skip to main content

Podcast: Genhør Morgenkrydderen fra uge 23 - 2024

10. juni 2024

Nu kan du høre eller genhøre Morgenkrydderen fra søndag den 26. maj 2024. På programmet i denne omgang har vi en række spændende indslag, herunder indslag fra Grundlovsdag, Nivå Festival og Hej Sommer, lokale nyheder og Cybervejret.

John har været til Grundlovsdag på Højsager Mølle. Det blev til en reportage, hvor vi hører:

Fællessange – med musik af Fredensborg Folkedansere
Niels Erik Bølling – formand i Fredensborg Møllelaug
Christian de Jonquires – viceborgmester – grundlovstale
Grit Bølling – fortæller om Grundlovsegen
Fredensborg Folkedansere

Så har John også være til Nivå Festival lørdag den 1. juni. Det blev til et musikalsk indlsag med følgende:

Nivå Musiklaugs kor
Nivå Big Band
Four Men and a drummer
Per Frost Henriksen – festtale
Hound Gawgs

Kurt har været til Hej Fredensborg fredagshygge i gågaden i Fredensborg fredag den 31. maj. Der var en mini-byfest med flere forskellige aktiviteter. Kurt tog forbi Country Market for at smage på maden og vinen, Her var der livemusik med den lokale musiker Andreas Langvad. Kurt nåede ikke længere end der til, men fik en reportage med retur.

Som altid bringer vi lokale nyheder fra humleborg.dk. Få opdateringer om, hvad der sker i dit nærområde, og bliv informeret om kommende begivenheder, vigtige meddelelser og andre relevante nyheder fra lokalområdet.

Leif Jensen er atter klar med CyberVejret. Han giver en grundig dækning inden for cyberspace-forhold. Dette indslag er særligt relevant for dem, der arbejder med eller interesserer sig for den digitale verden.

Gå ikke glip af denne spændende udgave af Morgenkrydderen, som byder på en mangfoldig vifte af indslag, der både informerer og underholder. Den kan høres søndag kl. 10:00, med genudsendelser mandag, onsdag og fredag kl. 18:00 samt som podcast mandag kl. 20:00. Kurt Kammersgaard står for sammensætningen og præsentationen af udsendelsen, der nu også er tilgængelig som podcast. Holdet bag programmet sikrer, at lytterne forbliver opdaterede på lokale begivenheder og nyheder.

 

Lyt til netradio