Skip to main content

Jazzkanalen fejrer 10 år med swingende toner

13. juni 2024

Den 16. juni 2014 markerede en særlig dag for jazzentusiaster i Nordsjælland. Det var nemlig første gang, at Jazzkanalen sendte live på FM 104,3 MHz fra Fredensborg. Siden den dag har radiostationen glædet lytterne med swingende og glade jazztoner, og nu er det tid til at fejre 10-års jubilæum.

Mandag den 17. juni kl. 12 til 14 vil Jazzkanalen markere deres 10-års jubilæum med en særudsendelse. En håndfuld af radioens faste medarbejdere vil stå for udsendelsen, hvor de vil spille musik, der repræsenterer deres individuelle stil og samtidig se tilbage på nogle af de mest mindeværdige indslag gennem årene.

I studiet vil man kunne høre Ole Holde, John Macko, Thorbjørn Sjøgren og Flemming Madsen. Hver af disse værter har dybe rødder i jazzverdenen, og dette vil også blive belyst under udsendelsen. Deres unikke bidrag til Jazzkanalen har skabt en mangfoldighed af jazzoplevelser for lytterne, og jubilæumsudsendelsen vil give et indblik i deres personlige rejser i jazzen.

Lytterne kan også se frem til genhør med arkiverede indslag. Blandt højdepunkterne er de ti udsendelser om Papa Bues historie, lavet af Jens Sølund og Jørgen Svarer, som vil blive genudsendt. Der vil også være indslag fra Jazz i Fredensborg Jazzklub og mindeværdige øjeblikke fra live jazz på Scandlines-færgen i Helsingør. Desuden vil der være et særligt indslag med den nu afdøde engelske kapelmester Chris Barber, som har efterladt et stort aftryk i jazzhistorien.

Med en række spændende indslag og en nostalgisk tilbageblik på de forgangne år, lover jubilæumsudsendelsen at blive en festlig begivenhed for alle jazzelskere. Jazzkanalen har gennem årene været en trofast følgesvend for jazzentusiaster i Nordsjælland, og denne særlige fejring vil uden tvivl være en hyldest til musikken og de mange dedikerede lyttere.

Sørg for at tune ind mandag den 17. juni kl. 12 til 14 og vær med til at fejre 10 år med Jazzkanalen - der bliver noget for enhver smag!

Lyt til netradio