Skip to main content

Udforsk Naturens Spisekammer

30. maj 2024

Er du nysgerrig på naturens delikatesser og hvad den har at byde på? Vil du gerne lære, hvordan man kan finde og bruge råvarer fra strandkanten og skoven? Så er du inviteret med til en spændende smagsoplevelse, hvor vi sammen skal tilberede og smage på udvalgte ingredienser fra naturen.

På dette event vil vi udforske naturens spisekammer og lære om, hvad man kan finde hvornår, og hvordan man kan anvende det i madlavningen. Det bliver ikke fulde måltider, men små smagsprøver på det bedste, naturen har at tilbyde.

Vi skal blandt andet stryge rejer og andre fund fra strandkanten og se, om de kan spises, når de bliver stegt på panden. Derudover vil vi bage lækre hyldeblomstpandekager, og hvis du har lyst, er du velkommen til at medbringe nogle hyldeblomster til brug i madlavningen.

Arrangementet finder sted tirsdag den 11. juni fra kl. 16.30 til 18.30 ved Nivå Havn og Strandpark - på græsset i den nordlige ende af stranden. Det er for børn i alderen 8-10 år, som skal være i følgeskab med en voksen, de kender. Prisen er kun 25 kr. pr. familie med en voksen og op til 2 børn. Tilmelding: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/a1hc2zvef2

Så sæt kryds i kalenderen, tag familien med, og lad os sammen opleve naturens skatkammer af smagsoplevelser.

Lyt til netradio