Skip to main content

Udendørs Jazz-gudstjeneste i Humlebæk 

10. maj 2024

Humlebæk Kirke inviterer til en oplevelse ud over det sædvanlige mandag den 20. maj 2024 kl. 11:00, når de arrangerer en udendørs jazz-gudstjeneste på Humlebæk Strandvej 21A, 3050 Humlebæk.

I år er der igen mulighed for at opleve en sand perle inden for dansk jazzmusik, når den anerkendte jazztrio bestående af Henrik Gunde på piano, Jesper Bodilsen på bas og Morten Lund på trommer indtager scenen. Trioen, der har markeret sig som nogle af Danmarks førende musikere inden for genren, præsenterer deres sprudlende spillestil og fejrer samtidig lanceringen af deres nye album "Moods Vol. 2". Dette album følger op på succesen fra 2021 med deres første udgivelse, "Moods", der allerede har opnået mere end 5 millioner streams online og er blevet hyldet af musikelskere verden over. "Moods Vol. 2" byder på en blanding af klassiske jazznumre og sange inspireret af den danske fællessangstradition.

Denne unikke begivenhed finder sted på 2. Pinsedag, hvor gudstjenesten og koncerten forenes i en stemningsfuld atmosfære. Ud over den fantastiske musik vil der være en spændende overraskelse i form af en gæstesanger, der vil bidrage til arrangementet.

Præsterne Mona Høgh og Hans-Henrik Ross vil lede gudstjenesten og prædike i dialog med musikken og dens budskab.

Efter gudstjenesten er alle inviteret til at nyde medbragt mad i det grønne, mens jazztonerne fortsætter med at fylde luften.

Så tag din familie, venner og en madkurv med og deltag i denne særlige begivenhed, hvor musik, natur og åndelige oplevelser forenes på smukkeste vis.

Lyt til netradio