Skip to main content

Stor Diplomeringsfest i Nivå Bymidte: Unge Klar til Ungfritidsjob

29. maj 2024

Tirsdag summede Nivå Bymidte af liv og festligheder, da 35 unge fra hele kommunen fik overrakt diplomer af borgmester Thomas Lykke Pedersen. De unge havde gennemført forskellige kurser under Ungfredensborgs program, herunder barista, facepaint, ballonmaker, playmakere, genbyg, fælles guidelæsning og læsemakker (det unge læsekorps).

Med diplomerne i hånden er de nu klar til at tage deres nye færdigheder i brug i Ungfritidsjob, inden de til efteråret skal ud og søge ordinære fritidsjob i kommunen.

Arrangementet tiltrak mange af Nivås borgere, som var mødt op for at støtte de unge og fejre deres præstationer. Festlighederne bød på en række aktiviteter og oplevelser, som blev arrangeret af Ungfredensborg, Nivå-Kokkedal på Vej og Nivå Bibliotek. Lokale foreninger solgte lækre specialiteter, og sammen med loppemarked, musik, konkurrencer og brandkadetter, der stod for vandleg, var der skabt en livlig og glædesfyldt atmosfære på pladsen.

Borgmester Thomas Lykke Pedersen udtrykte sin stolthed over de unges indsats og fremhævede vigtigheden af at give de unge muligheden for at udvikle nye kompetencer og erfaringer, som vil hjælpe dem på deres vej mod fremtidige jobmuligheder.

"Det er fantastisk at se så mange unge engagere sig og tilegne sig nye færdigheder. Jeg er sikker på, at de vil bidrage positivt til vores lokalsamfund," sagde borgmesteren i sin tale.

Diplomeringsfesten i Nivå Bymidte blev således en stor succes og et vidnesbyrd om, hvordan samarbejde mellem lokale institutioner og borgere kan skabe stærke fællesskaber og gode muligheder for kommunens unge.

Lyt til netradio