Skip to main content

Sommer-spring med Nivå Gymnastikforening: En populær aktivitet i sommerferien

29. juni 2024

En række børn og unge i alderen 6-13 år fylder i dagene 8. juli til 12. juli Gymnastikkens hus. Børnene får mulighed for at hoppe på forskellige trampoliner og prøve kræfter med alle de mange gymnastikredskaber, der er til rådighed.

Arrangementet er den del af Fredensborg kommunes sommerferieaktivitet for skolebørn og sammen med Nivå Gymnastikforening bliver det en uge fyldt med spring og sjov.

Arrangementet der allerede er udsolgt giver børnene en fantastisk chance for at udfordre sig selv, lære nye færdigheder og have det sjovt sammen med jævnaldrende. Alle kan være med, uanset niveau. Deltagerne vil blive opdelt efter deres alder og færdigheder, så alle får mest muligt ud af aktiviteterne.

Deltagerne skal møde op i passende gymnastiktøj, der giver dem fri bevægelighed til at hoppe og springe. Det er også vigtigt at medbringe en drikkedunk og en madpakke, så børnene kan holde energiniveauet oppe gennem hele dagen.

Nivå Gymnastikforening ser frem til at byde alle de tilmeldte børn velkommen til en uge fyldt med fysisk aktivitet, nye venskaber og masser af sjov. Med en række forskellige redskaber og trampoliner vil børnene have rig mulighed for at udforske gymnastikkens verden og forbedre deres færdigheder.

Lyt til netradio