Skip to main content

Rollespilsdage på Fredtoften: En Eventyrlig Sommerferieaktivitet

28. juni 2024

Er du barn og bor i Fredensborg Kommune, så gør dig klar til en magisk oplevelse med sommerferieaktiviteten "Rollespil på Fredtoften"! Fra mandag den 8. til torsdag den 11. juli 2024, inviterer Nordsjællands Rollespillere nemlig til fire dage fyldt med eventyr og sjov.

Arrangementet finder sted på Fredtoften, Fredstoftevej 7 i Kokkedal, og begynder hver dag kl. 9.30.

Det koster kun 250 kr. plus gebyr for at deltage alle fire dage. Hvis man ikke kan deltage hele ugen, er der mulighed for at købe en dagsbillet for 60 kr. plus gebyr. Bemærk, at du maksimalt kan bestille to dagsbilletter. Sørg for at møde op i tøj tilpasset vejret og husk at medbringe madpakke og drikkedunk.

Nordsjællands Rollespillere har planlagt en række spændende aktiviteter for at sikre, at deltagerne får en uforglemmelig oplevelse, for i år går rygtet at en gruppe af orkere har invaderet fastlandet og det er op til modige eventyrer at holde stand imod de onde kræfter.

Hvis det lyder spændende så kom og vær med, og tag på en rejse ind i en verden af eventyr og spænding sammen med Nordsjællands Rollespillere, på Fredtoften. Tilmelding via https://www.place2book.com/da/sw2/sales/9f13tcl1wz

Vær opmærksom på at der tidligere har været meldt andre datoer ud for dette arrangement, Nordsjællands Rollespillere pointerer at det er mandag den 8. til torsdag den 11. juli 2024

Lyt til netradio