Skip to main content

Sæsonstart for Fed musik og god mad på Nødebo Kro

25. september 2023

Så åbner sæsonen i Kulturhuset Nødebo Kro og traditionen med Mad & Musik den første fredag i måneden fortsætter. Fredag den 6. oktober er det bandet The Mukherjee Development, der fylder salen med fed musik, og hvis man vil spise inden koncerten skal man huske at købe billetter i forsalg senest kl. 12.00 onsdag den 4. oktober. Arrangementet starter kl. 19.00

Med The Mukherjee Development på scenen flyder musikken frit imellem genrer som indie, rock, americana og stillehavsmusik. Man kan drømme sig hen til en solskinsdag på et spejlblankt hav, hvor en tømmerflåde driver langsomt rundt i en tropisk brise.

Bagmanden Oscar Mukherjee synger om hengivelse, identitet og kærlighed i et multikulturelt 21. århundrede. Teksterne indbyder til nærlytning og leveres med sprogligt overskud og nærvær. Oscar Mukherjee har indiske rødder, men er opvokset i Californien, hvor folk- og bluesmusikken var hans lydtapet. Han kom til Danmark i 2009, hvor han hurtigt gjorde sig bemærket på den danske musikscene.

Oscar Mukherjee har skabt et musikalsk kollektiv med en række kompetente musikere. Søren Bigum på guitar, Henrik Poulsen på bas og Søren Poulsen ved trommerne er tre musikere, der også står bag navne som Peter Sommer & Tiggerne og Jonah Blacksmith. Derudover har han fået sin gamle læremester guitaristen Jakob Holm med på holdet.

Stemmemæssigt ligger Oscar Mukherjee stilsikkert et sted imellem Ron Sexsmith og Jackson Browne, og hans pletfrie amerikanske accent er en fryd at lægge øre til. Musikalsk er det lykkedes for The Mukherjee Development at skabe deres helt egen personlige varme, lovende og legende lyd. Det er langsom musik i en hurtig tidsalder.

Inden musikken starter, kan man spise middag kl. 19 med en to-retters menu for kun 180 kr. (155 kr. for medlemmer af Forsamlingshusets Venner). Mad & Musik billetter skal købes i forsalg på kulturhusets hjemmeside www.noedebo-kro.dk senest onsdag den 4. oktober kl. 12.

Alle er naturligvis velkomne til musikken - også dem, der har spist hjemmefra. Billetter til musikken koster 170 kr. inkl. gebyr og sælges i forsalg på www.noedebo-kro.dk 
indtil 24 timer før koncerten samt ved indgangen. Medlemsbilletter til 130 kr. sælges kun i forsalg. Gratis med årskort.

Lyt til netradio