Skip to main content

Rundt om John Mogensen

5. juli 2023

Kom tæt på en af de store navne i dansk underholdningsmusik.John Mogensen, når Preben & Jens Jacob Nissen kommer til Fredensborg Golf Klub for at holde et musikalsk foredrag om den store entertainer. Det sker tirsdag den 24. oktober klokken 17.00.

John Mogensen startede i 1952 sangkvartetten Blue Boys, og i 1956, sammen med Bent Werther, Otto Brandenburg og James Rasmussen fik stor succes med sanggruppen Four Jacks. 

Senere fik John Mogensen solokarriere med sangnumre som ”Så længe jeg lever”, ”Der er noget galt i Danmark”, ”Nina kære Nina” og ”Ensomhedens gade nr. 9” Ved arrangementet i Fredensborg vil Jens Jakob og Preben Nissen tage os igennem John Mogensens liv og musik. De 2 musikere (far og søn) laver tilsvarende musikalske arrangementer om Elvis Presley og Otto Brandenburg Preben Nissen er kendt som musikalsk leder af The Spirit of New Orleans og sønnen fra Det Danske Drengekor og Det Kongelige Teater.

Preben Nissen fortæller om John Mogensen, og han tager sig af keyboardet og Jens Jakob Nissen har guitaren med, og han synger de kendte sange.

Der vil også være fællessang – det bliver rigtig hyggeligt.

Arrangementet foregår i Sweet Spot restauranten fra kl. 17,30, hvor der serveres dagens menu. I pausen vil der være kaffe og kage. Dørene åbnes kl. 17,00.

I februar 2023 gennemførtes et tilsvarende arrangement om Elvis Presley og det blev hurtigt udsolgt, da der kun er plads til ca. 100 personer i lokalet. Kom og få en spændende oplevelse i Fredensborg Golf Club med mad og drikke – musik og sang samt god underholdning af de 2 entertainere.


Det koster 275,- kr., inkl. dagens menu, kaffe og musik og der er er billetbestilling hos Ole Holde på telefon 20 67 52 25 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Betaling på MobilePay 20675225 – eller via bankoverførsel 2276 6272 407167 

Arrangementet gennemføres i samarbejde med Fredensborg Lokalradio og Fredensborg Jazzklub.

Lyt til netradio