Skip to main content

Promenadekoncert med Fredensborg Brass Ensemble

1. juni 2024

Tag med på en musikalsk rejse fyldt med festlige og iørefaldende toner, når Fredensborg Brass Ensemble inviterer til promenadekoncert søndag den 16. juni 2024, kl. 15:00 på Amfiscenen ved Langedam. Koncerten er gratis og åben for alle.

Programmet vil byde på en række velkendte og festlige musikstykker fra ensemblets store nodearkiv, udført af 14 talentfulde messingblæsere under ledelse af ensemblets faste og mangeårige dirigent, Henrik Madsen.

Fra det klassiske repertoire kan publikum glæde sig til at høre "Farandole" fra Georges Biz

et L'Arlésienne Suite No. 2, som er kendt for sin livlige og dynamiske karakter. Derudover vil Chris Hazell's underholdende "Three Brass Cats" igen pryde programmet med sine legesyge og karakterfulde satser. Ensemblet har også sammensat en række andre festlige numre, der lover en varieret og spændende musikoplevelse.

Detaljer om Koncerten

Dato og Tid: Søndag den 16. juni 2024, kl. 15:00
Sted: Amfiscenen ved Langedam, Fredensborg (ved siden af Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio)
Entré: Fri

I tilfælde af dårligt vejr vil koncerten blive flyttet indendørs til Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio, så alle kan nyde musikken i komfortable omgivelser, uanset vejret.

Om Fredensborg Brass Ensemble

Fredensborg Brass Ensemble er kendt for deres høje musikalske standard og brede repertoire, der spænder fra klassiske perler til moderne og populære stykker. Under ledelse af Henrik Madsen, som har stået i spidsen for ensemblet i mange år, har gruppen begejstret publikum med deres engagerede optrædener og dygtige spil.

Gå ikke glip af denne mulighed for at opleve en eftermiddag med livlig og iørefaldende brassmusik i smukke omgivelser. Tag familie og venner med og nyd en dejlig koncertoplevelse under åben himmel.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en skøn eftermiddag fyldt med musikalske oplevelser!

Lyt til netradio