Skip to main content

Nordisk Råds Litteraturpris-vinder gæster Humlebæk Bibliotek

26. marts 2024

Den anerkendte forfatter Solvej Balle træder ind på Humlebæk Bibliotek den 10. april for at dele indsigter om sit romanprojekt "Om udregning af rumfart". I 2022 blev Solvej Balle tildelt Nordisk Råds Litteraturpris for sit poetiske romanprojekt "Om udregning af rumfang".

Den 10. april mellem kl. 18.30 og 20.00 får du mulighed for at møde forfatteren og høre mere om den prisbelønnede romanserie, når hun står til rådighed til interview på Humlebæk Bibliotek.

Litteraturformidleren Asger Beier Berndsen vil være vært ved arrangementet med Solvej Balle. Uanset om du har læst alle de fem bøger, der indtil videre er udkommet, eller blot er nysgerrig på at stifte bekendtskab med Solvej Balle, er du velkommen til at deltage og få indsigt i Solvej Balles tanker om hendes hovedperson, Tara Selter, og de mange eksistentielle spørgsmål, som romanen kredser om.

Billetter til arrangementet med Solvej Balle kan erhverves for 60 kroner, mens medlemmer af Biblioteksklubben får rabat og betaler 45 kroner. Billetterne kan købes via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

Romanprojektet "Om udregning af rumfang" er planlagt som en serie på syv bind, hvoraf de første fem allerede er udgivet. Bøgerne følger Tara Selter, der er fanget i en tidsboble og hver dag vågner op til den 18. november. På denne måde tematiserer Solvej Balle oplevelsen af, at verden bevæger sig fremad, mens man selv synes at stå stille.

Lyt til netradio