Skip to main content

Nissehuekoncerter og masser af jul

17. november 2023

Der vil i de kommende uger være rig mulighed for at høre Fredensborg Musikskoles elever ved julearrangementer rundt i hele kommunen. Mød dem på plejecentre, i kulturhuse og kirker – der er gratis adgang og alle er velkomne.

I år har Musikskolen haft en rekordstor søgning til musikkarruseller for 1. og 2. klasse. Næsten 150 elever går til aktiviteten, hvor man sammen synger, danser og bliver introduceret for enkelte instrumenter. Karrusellerne har snart drejet i tre måneder, og det er blevet tid til at vise familier og andre interesserede, hvad der arbejdes med. Derfor inviterer Musikskolen til ’Nissehuekoncerter’ tre forskellige steder i kommunen. 28.11. kl. 17 i Kulturstationen, Humlebæk, 29.11. kl. 17 på Kokkedal Skole og 30.11. kl. 17 i Folketeket, Fredensborg. Alle gæster inviteres til at møde op iført nissehue til en kort koncert.

Flere elever vil i løbet af december også flytte deres undervisning til et eller flere plejecentre i kommunen og forhåbentlig sprede lidt julestemning og glæde. Eftermiddagene vil byde på uformelt samvær med eleverne og deres lærere omkring lidt julemusik – og måske der bliver spillet op til en fællessang eller to?

Endelig skal publikum heller ikke snydes for de traditionsrige kirkekoncerter. I år fylder Musikskolen både Asminderød Kirke og Egedal Kirke med dejlig musik ved aftenkoncerter hhv. 6. december og 7. december kl. 19.00.

Ved alle arrangementer er der gratis adgang.

Lyt til netradio