Skip to main content

Musikskolelærer modtager Dronningens fortjenstmedalje

15. maj 2015

Den 19. maj har underviser i Fredensborg Musikskole Britta Kirk Johansen været ansat i 40 år.

Det fejres med en reception og en medalje.

Den 19. maj har underviser i Fredensborg Musikskole Britta Kirk Johansen været ansat i 40 år.

Det fejres med en reception og en medalje.

Den 19. maj klokken 16-18 kan alle komme til en helt særlig reception i Fredensborg Bio.

Her vil Fredensborgs borgmester Thomas Lykke Pedersen overrække Dronningens fortjenstmedalje til Britte Kirk Johansen, som i 40 år har undervist kommunens yngste borgere i blandt andet blokfløjte og rytmik.

Britta Kirk Johansen startede som ansat i børnehaven på Østervej, men fandt hurtigt ud af, at det var i musikskolen hun ville sætte sit præg – og det har hun så gjort lige siden.

”Som rytmik- og blokfløjtelærer, to meget store fag i musikskolen, har Britta betydet utrolig meget for rigtig mange børns musikske oplevelser og opvækst,” siger musikskoleleder i Fredensborg Musikskole Carsten Østerskov.

”De fleste år har antallet af elever hos Britta ligget i omegnen af 100 elever – og når man så ganger elevantal og antal år i musikskolen – ja, så er det et nærmest et svimlende tal man når frem til.”

Igennem årene har Britta Kirk Johansen udvidet sine kompetencer, så hun nu også underviser i både musikhistorie, klaver og xylofon.

Der er derfor al muligt grund til at fejre den jubilerende musikskolelærer den 19. maj i Fredensborg Bio, hvor alle er velkomne.

 

Lyt til netradio