Skip to main content

Motorvejsbroen over Langstrupvej skal renoveres

17. maj 2024

Vejdirektoratet går i slutningen af maj i gang med at renovere broen, der går over motorvejen mellem Niverød og Humlebæk. Det drejer sig om broen over Langstrupvej, som blev opført i 1974.

Den 50 år gamle bro skal have skiftet fugtisolering og kantbjælker, så den kan holde mange år endnu. Vejdirektoratet forventer, at arbejdet vil forlænge broens levetid betragteligt. Renoveringen er en nødvendighed for at sikre broens fortsatte funktion og sikkerhed for de mange trafikanter, der dagligt benytter den.

Spærring og Begrænset Trafikpåvirkning

I perioden fra mandag 27. maj til onsdag 9. oktober vil broen over Langstrupvej være totalspærret for kørende trafik. Cyklister og fodgængere vil dog frit kunne krydse broen i hele renoveringsperioden, så de ikke berøres af arbejdet. Trafikken på Helsingørmotorvejen forventes kun at blive påvirket i meget begrænset omfang, hvilket minimerer generne for bilisterne.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne. De opfordrer alle til at holde sig opdateret via Vejdirektoratets trafikkort, hvor man kan få den nyeste information om den aktuelle situation på statsvejene. Her kan man også finde oplysninger om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

For de seneste opdateringer og mere information kan man besøge www.trafikinfo.dk, som altid er opdateret med de nyeste trafikforhold.

Med denne renovering sikrer Vejdirektoratet, at broen over Langstrupvej kan fortsætte med at tjene trafikanterne sikkert og effektivt i mange år fremover.

Lyt til netradio